The Garage е нов инкубатор, фокусиран върху blockchain, базиран в Париж

От Редакция 14 Ное 2019 157 преглеждания

Запознайте се с The Garage, нов инкубатор в Париж, който се отнася до блокчейн проекти. Съоснован от Кирил Паглино от Starchain Capital, Фабрисе ле Фесант от Dune Network и Оусама Аммар от The Family, компанията ще поддържа стартъпи на blockchain, ще помага на големите компании да стартират blockchain проекти и ще обучава инженерите за развитието на blockchain.

The Garage е един вид пъзел, съставен от множество парчета. Първо, той иска да създаде общност от стартиращи компании и да поддържа тези стартиращи компании по различни начини.

В замяна на 5% стартъпите, които са част от общността The Garage, получават някаква помощ, когато става дума за продукти, инженеринг, връзки с пресата, маркетинг и др. В крайна сметка The Garage иска да докосне мрежата си от инвеститори, за да направи някои въведения и да им помогне.

В крайна сметка The Garage иска да помогне на 25 стартиращи компании годишно. Семейството получава много приложения. Можете да си представите, че The Family може да препоръча Garage на някои от тях.

The Garage ще работи с Dune Network, новия блокчейн от OCamlPro. Също и с големи корпоративни клиенти по някои блокчейн проекти. И не на последно място The Garage ще научи софтуерни инженери да разработват блокчейн.

Всичко това ще се случи в наскоро реновирана сграда, която изглежда като хибрид между Apple Store и филмов комплект.

Източник: https://techcrunch.com/