Disney обяви дати за пускането на The Falcon и Winter Soldier, WandaVision на Disney+

От Редакция 05 Фев 2020 364 преглеждания

Големите Disney+ сериали на Marvel Studios най-накрая имат дати за релийз, като първата им серия ще се появи през август. Повече детайли ще бъдат обявени през следващите месеци.

Изпълнителният директор Боб Игер, обяви в доклада за печалбата за първото тримесечие на компанията, че Falcon и Winter Soldier ще дебютират през август, а премиерата на WandaVision ще е през декември. Тийзъри и за двете предавания бяха показани по време на Super Bowl изминалата неделя.

Kомпанията обяви, че WandaVision ще получи дата на пускане през 2020 г., което е по-рано от предвиденото излъчване за 2021 година. WandaVision, The Falcon and Тhe Winter Soldier ще се включват в Marvel Cinematic Universe (MCU) .

Очаква се всички погледи да бъдат насочени към The Falcon и Winter Soldier. Откакто Disney стартира услугата Disney +, се обърна голямо внимание върху това колко важна ще бъде интеграцията между MCU и телевизионните предавания. Преди старта на Disney+ Джеф Льоб наблюдаваше различните Marvel шоута в различните мрежи на Disney и стрийминг услуги като Hulu и Netflix. Сега Кевин Фейдж, президент на MCU, сега ръководи всички Marvel представления.

The Mandalorian ще се завърне със втори сезон октомври, потвърди Игер при повикването.

Източник: https://www.theverge.com/