Apple Music представи Replay

От Редакция 14 Ное 2019 342 преглеждания

Apple Music пуска нова функция, Apple Music Replay, която ще позволи на абонатите да се насладят на любимата си музика от 2019 г. Функцията е подобна по някакъв начин на популярното ревю на Spotify в края на годината, известно като Wrapped, но версията на Apple е повече от просто годишно обобщение - това е непрекъснато преживяване.

С Apple Music Replay абонатите ще получат плейлист на техните най-добри песни от 2019 г., плюс плейлисти за всяка година, в която сте се абонирали със задна дата. Те могат да се добавят към вашата музикална библиотека на Apple, така че можете да ги предавате по всяко време, дори когато сте офлайн. Както всеки плейлист, вашият Apple Music Replay може да бъде споделен и с други, което ви позволява да сравнявате най-добрите песни с приятели, например или да публикувате в социалните медии.

Докато Spotify's Wrapped е по-скоро годишна ретроспектива, Apple Music Replay ще продължи да се актуализира през цялата година, като се развива, както вашите музикални вкусове и интереси правят през цялата година. Плейлистът и свързаните с него данни ще се актуализират в неделя, за да отразят последната слушателска активност на абонатите, казва Apple.

Apple Music Replay е достъпен от приложението Apple Music във всички платформи, включително чрез мрежата на replay.music.apple.com.

Източник: https://techcrunch.com