iCard е българска финтек компания и лицензирано дружество за електронни пари с водещи позиции на европейския пазар и повече от 12 години опит.

Флагманът в портфолиото на компанията е мобилното приложение iCard дигитален портфейл, което всекидневно се използва от потребители в над 30 държави. С него, крайните потребители могат да се възползват от иновацията да откриват и управляват разплащателни сметки, без да има нужда да посещават банкови клонове или офиси.

Дигиталният портфейл предлага сметки в 7 различни валути, без месечна такса, заедно с 2 виртуални карти, 1 безплатна дебитна карта, изпратена по куриер, мобилни плащания, международни банкови преводи, безплатни входящи трансфери и преводи към други потребители.

За да откриете всички възможности, включително плащания с QR кодове и iCard Месинджър, инсталирайте приложението още днес и открийте сметка от комфорта на дома си – само за няколко минути.

Друг популярен продукт на компанията, който е изцяло насочен към умното управление на финансите на бизнеса е iCard for Business.  Представлява богато на функции финансово решение с бизнес сметка. Подходящо е за стартъпи, утвърдени компании и фрийлансъри и е достъпно както през мобилно приложение, така и през интернет страница.

Бизнес клиентите на iCard могат да се възползват от платежни сметки с 30-дневен безплатен пилотен период, включени сметки с IBAN в 10 различни валути и неограничен брой дебитни карти за служителите.

Месечната такса е изключително конкурентна, отключва лимити до 200,000 лв. месечен оборот по сметките и е фиксирана на 15.00 лв./месец.

Фрийлансърите могат да се възползват от уникалната такса от 5.99 лв./месец, която също започва да се начислява след едномесечен безплатен тестов период. Извлеченията, както и известията по сметките са в реално време, а като управител или собственик можете да делегирате достъп до счетоводител или други служители. Комплексното решение iCard for Business е завършено с възможности за масови разплащания към служители, доставчици и контрагенти. Регистрирайте сметка още днес, за да откриете как iCard може да улесни бизнес плащанията ви.

 

За нас

„Айкарт“ АД е водещо дружество за електронни пари в Европа, лицензирано от БНБ (лиценз номер 4703-5081), предоставящо услуги във всички страни от Европейската икономическа зона (ЕИЗ) по силата на Европейска паспортизация на лиценза.

Ние сме член на VISA, MasterCard, JCB, AMEX, UnionPay, Bancontact, Borica и други схеми.

Участник сме в SEPA и SWIFT

В портфолиото на компанията се включват още:

Продажба и поддръжка на ATM банкомати - atm.icard.com

Кредитни карти (само за България) - icard.bg

GiftCard предплатени подаръчни карти - GiftCards.eu

Решения за приемане и обработване на плащания, кобрандирани картови проекти за корпоративни клиенти - icard.direct

Адрес: гр. Варна, п.к. 9009, Бизнес парк Варна, сграда Б1

Кариера в компанията

Привличат ли те новите технологии? Готов ли си за предизвикателство? Осмели се да излезеш от зоната си на комфорт, а ние ще сме до теб на всяка стъпка от професионалното ти развитие!