Fantastic Services  е международен бранд в сферата на услугите за дома, офиса и градината. Oснована през 2009 г. в Лондон, компанията днес оперира във Великобритания, Австралия и САЩ, като основният ѝ офис с над 500 служители се намира в България.

За нас

Екипът на Fantastic Services, който се намира в България, извършва цялата стратегическа и оперативна дейност на фирмата - от маркетинга и продажбите, през технологичното и системно обезпечаване, до обслужването на клиенти и финансовото управление.

Това, както и наличието на възможност за работа в четири различни града на страната - Варна, Велико Търново, София и Бургас, прави бранда привлекателен работодател, предлагащ разнообразни възможности за професионална реализация във всички направления на един съвременен международен бизнес.

Кариера в компанията

Философията ни - Щастие на 360 градуса, е изградена около една основна ценност - създаването на услуги, които правят хората щастливи. Стремим се всеки ден и с всяка страна на нашата дейност да предизвикваме положителна промяна както за нашите клиенти и партньори, така и за всеки един от екипа ни.

Със страст във всичко, което правим - проучваме, анализираме, планираме, създаваме, кодираме, внедряваме, тестваме, персонализираме, оптимизираме, поддържаме, продаваме, обслужваме, помагаме...